fredag 6 januari 2012

Brainstorming

Det är nästan lite läskigt, men samtidigt fullständigt underbart att se hur mycket inspiration och driv det kan finnas i fyra 20-nånting tjejer.

Vi satt på Johans café i nästan tre timmar idag och bara brainstormade och lade upp strategier för hur vi ska kunna ro i land med det projekt som vi har tänkt dra igång i kyrkan, det som jag talade om i förra inlägget. Det bara sprudlade idéer från alla håll och inspirationen var verkligen på topp. Det märks att vi alla vill det här så mycket! Men vi har varit noga med att säga att vi ska börja smått och sedan ta det som det kommer för att förhoppningsvis succesivt kunna utveckla det.

Jag vill fortfarande inte avslöja vad det är men inom kort kommer det att visa sig, så håll ögonen öppna! Jag tror verkligen att det är Gud som vill att vi ska göra detta, magkänslan är bra, så nu hoppas vi bara att vi inte får allt för mycket motstånd från församlingsledningen. Vissa kan ju vara inrutade och negativa ibland, men då gäller det att våga satsa på nya förmågor som fortfarande har kraften att drömma och tänka positivt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar