onsdag 1 februari 2012

Tagga till tusen

Det har varit lite väl dött på bloggen den senaste tiden och jag skäms lite grann... Men i ärlighetens namn har jag varit rätt upptagen och njutit av livet som bibelskoleelev, flickvän, syster och vän. Jag har med andra ord spenderat mycket tid i kyrkan, med vänner och med min pojkvän. Dessutom har jag hunnit åka fram och tillbaka till Örebro för att hälsa på min syster och hennes kille. Det var roligt att äntligen få presentera min Daniel för hennes PP och inte fullt förvånande pratade de en del politik och historia som verkar vara något av deras intressen båda två.

Men det som allra mest har präglat mina senaste veckor är tankarna och förberedelserna inför resan som närmar sig med stormsteg. Om bara en vecka står vi på arlanda och väntar på flyget som ska ta oss till Etiopien. Igår packade jag väskan nästan helt full och ikväll ska jag och Maria sy docktröjor till handdockorna (stora ena) som vi ska ha med oss på resan. Det har varit mycket att ordna med och det finns fortfarande en hel del kvar. Men på söndag hoppas jag att allt ska vara klart, för då flyttar jag och Johanna ut. Vi ska nämligen hyra ut vår lägenhet till en annan tjej under tiden vi är borta.

Längtar som en galning att få sätta foten på afrikansk mark, men jag vet att jag kommer längta mycket tillbaka. Det blir skönt att få åka hem till familjen och vila ut när jag kommer tillbaka från resan. Men först ska jag TAGGA!!!

2 kommentarer:

  1. Megagilla ;)
    Jag kommer sakna dig lite, men mest kommer jag se fram emot att få höra hur du haft det!!

    SvaraRadera
  2. Hej Elin! Hoppas att du får en trevlig resa och upplevelse.Faster Marianne

    SvaraRadera