söndag 29 maj 2011

Det kändes precis som när man tappar tänder på riktigt

Jag hade en underlig, men väldigt tydlig dröm förra natten. Jag och min familj var i Örebro för att kolla på en lägenhet (tydligen så var det dit jag skulle flytta). Hyresvärden hade sagt att det var en etta som skulle kosta 3550 kr/månad (jag vet, underligt att jag minns exakta kostnaden), men när vi kom dit så var det en helt möblerad lägenhet som var stor som en hel våning på ett hus. Det hade tre sovrum, ett stort vardagsrum, ett litet kök och ett badrum som var GIGANTISKT. Dvs, det fanns typ såna duschar som man har i omklädningsrum och det innehöll även två tvättmaskiner och två torktumlare.

Jag insåg att Johanna och Rebecka också skulle kunna flytta in dit så gick ut ur lägenheten för att ringa Johanna. Men helt plötsligt kände jag att jag hade en lös tand och så började jag tappa alla tänder. Behöver jag säga att det inte gick att prata i telefon? Svårt om man inte har några tänder och munnen är fylld med blod...

Lite läskigt var det allt och när jag vaknade var jag tvungen att kolla att alla tänder satt på plats. Jag blev glad för att de satt kvar, men ledsen för att jag insåg att jag inte alls hade någon lägenhet. Bara att fortsätta leta alltså. Dock inte i Örebro (den här gången i alla fall).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar