onsdag 20 juli 2011

Snart är den klar

Det går riktigt bra med boken nu. Provtrycket är färdigt och omslaget håller just nu på att förberedas. Projektet med tryckningen har inneburit ett ständigt mailande till förlaget om idéer, ändringar och material. Det tar en del tid och kraft och det är många beslut som ska tas, men jag älskar varenda del av det!

I fredags fick jag också förmånen att göra lite reklam för boken på Holmen Gungar i Sorsele med massor av sorselebor närvarande. Det var flera som kom fram till mig efteråt och sa att de skulle köpa boken. Det glädjer mig massor att så många vill stötta och peppa mig till att fortsätta skriva. 

För mig är det en enorm grej det här med att ge ut sin egen bok. Jag är så stolt att det knappt går att beskriva och jag längtar som en tok tills jag får ha boken tryckt och klar i min bokhylla! Att se den i andras bokhyllor är en ännu större bonus och jag hoppas verkligen att ingen som köper den kommer att ångra sig, utan att boken ska få skänka en stund av glädje, underhållning och eftertänksamhet. Att den inte bara blir en bok som människor i min närhet köper bara för att det är jag som skrivit den (men jag är självklart tacksam för alla typer av anledningar), utan att andra också köper den för att den intresserar dem och kanske även inspirerar.

Författare. Smaka på ordet. Det ligger så mycket känsla, så mycket karaktär i det. Jag har redan flera idéer till nya böcker. Norrlandssagor, kärleksromaner, thrillers, deckare. 

Detta kanske bara är början.

1 kommentar:

  1. DUNDER-MEGAGILLA! min smarta, kreativa, inspirerande och drivande, underbaraste (adjektiven tar aldrig slut!) ELIN! <3

    SvaraRadera