onsdag 4 januari 2012

Rosor i håret

Trots att jag inte har gjort särskilt mycket spännande idag så har det varit en fantastisk dag med många goda nyheter. Bland annat ringde jag upp en chef på ett äldreboende som gärna ville ha mig på anställningsintervju. Redan imorgon! Det skulle ju vara bättre än awesome om jag skulle få jobb dessa tre veckor innan bibelskolan börjar igen. Då skulle ekonomin kanske stabilisera sig lite bättre. Jag hoppas verkligen att jag får börja inskola mig där snart.

Sedan ringde jag även till Atlantis gym & spa eftersom jag registrerade mig som medlem på deras hemsida i måndags, men inte har hört något sen dess. De sa att jag bara behövde komma in och hämta kortet. De får dagens minus för dåligt information men dagens plus för att jag ska dit och träna AFRO ikväll!! Det kommer bli sjukt skojigt, några fler från bibelskolan ska dit och efteråt ska vi softa i relaxavdelningen med bubbel och bastu. Kommer bli grymt trevligt tror jag.

Jag har därför stora förhoppningar på kommande veckor eftersom jag kommer att kunna träna när jag vill och dessutom kanske få jobba en del. Jag har också kommit på att det är väldigt roligt med virkning och tack vare min fina vän Matildas julklapp så har jag nu knåpat ihop diverse blommor och bollar av restgarner som det annars aldrig skulle ha blivit något av. Tummen upp!

Kan verkligen rekommendera denna virkbok. Utmaningar för såväl nybörjaren som den lite mer erfarne.

Bland annat kan man lära sig dessa enkla rosor som man kan dekorera med eller sätta i håret.

Då ser det ut så här!

De är perfekta gåvor, jag gav denna till fina Emelie som hade födelsedagsfest igår.

2 kommentarer:

  1. Hej, superfina! kan du inte skriva mönstret till blommorna på bloggen din?

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! :) Vilken mysig blogg du har! & tack för den fina rosen :) har börjat blogga lite smått igen nu också :) hade fint! kramar

    SvaraRadera