måndag 28 februari 2011

Bild 13: Du och någon klasskompis

En av de klasskompisar som jag är allra närmast är Johanna. Hon är en helt fantastisk människa som får livets kugghjul att gå en smula lättare med sin härliga humor och sina kloka ord. Ikväll gick vi på en promenad kl. 19 men det slutade i att vi satt i min soffa och åt choklad och pratade oavbrutet till kl 23. Jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta hålla kontakt även om vi hamnar på olika delar av Sverige nästa höst. För mig är hon i alla fall mer än bara en klasskompis. 
Jag tror att jag har lagt upp bilden tidigare i något sammanhang, men det är tragiskt nog den bästa jag har på oss två (varför finns det inte fler?!) och den är i alla fall tagen i Bocksliden 2009.

1 kommentar:

  1. Åh Elin!! Du är världens bästa Elin helt utan att överdriva. Vi klickar väldans bra och med dig blir världen en smula ljusare. Du behöver inte ens tveka på om vi kommer att hålla kontakten livet ut, för jag ska allt säga dig att är dig jag ska ringa då jag ska få mitt första barn. Det är dig jag ska ringa då jag vill ha en chokladkompis att tröstäta med, det är dig jag ska ringa när jag har storslagna planer på gång. Var lugn, för jag ska ringa dig så mycket att du nästan blir less på Johanna för en stund hihi. Vad gäller bilden så måste vi ju uppdatera oss lite. (Vi måste ju liksom följa med i utvecklingen)

    SvaraRadera