måndag 25 april 2011

Efter ett fantastiskt lov

Efter helgens två lyckade workshops kan jag säga att jag är riktigt stolt över mig själv! 

När jag frågade Någonting Större om de behövde någon som kunde leda en dansworkshop så hade jag ingen aning om vad jag egentligen tänkte. Jag har aldrig lett någon workshop förut och jag hade ingen som berättade för mig hur jag skulle göra. Men jag vågade lägga det i Guds händer för att se hur det skulle gå och sannerligen - Guddeman kan man alltid lita på! Fastän jag var så nervös att jag knappt kunde äta innan så tycker jag att det gick fantastiskt bra och jag hoppas att mina deltagare hade roligt, för det hade i alla fall jag! 

I övrigt så kan jag säga att Någonting Större inte bara var någonting större, utan någonting fantastiskt och någonting som jag verkligen behövde. Det är så underbart att få träffa gamla vänner, lära känna nya bekantskaper och få leva i en gemenskap med andra troende ungdomar. Det är synd att såna här helger händer allt för sällan, men man får ta vara på de tillfällen som erbjuds. 

Efter en fantastisk dag i solen med en inlinesrunda och dansträning och god middag med mor så tror jag att jag är redo för sängen. Imorgon är det ju trots allt skola och det känns minsann inte så tokigt så här efter ett helt otroligt lov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar