onsdag 6 april 2011

Jag fick en påskhare av choklad av min pappa

Så mycket som hänt de senaste dagarna. Både mor och far har besökt mig en sväng och det kan vi ju inte klaga på. Igår kom mamsen och vi hade en riktig mor-dotter-kväll som började med en riktigt god middag som jag lagade helt själv (*stolt*). Sedan gick vi för att se estet-treornas "Coda", en musikal som hette "Urintown". Jag måste säga att mer talangfulla "amatörer" får man ju leta efter! ALLA var superduktiga - på sången, på dansen, på musiken och på skådespelandet. Scenen var såklart väldekorerad och kulisserna fantastiska. Jag hade gåshud flera gånger och var till och med nära att gråta en skvätt på slutet. Så bra var det.

Hur som helst, efter det gick jag och mamma till shell och köpte lite godis, så där som man gärna vill på tisdagar, men inte får. Vi trotsade godis-på-vardagar-förbudet och gottade oss ändå framför en film som vi båda somnade ifrån. Det var vår myskväll det, mitt i veckan.

Men idag skrevs hon in på lasarettet här i Lycksele (för en operation) och pappa kom och hälsade på mig istället, av en helt annan anledning. Så honom fick jag laga lunch till och vi hade en lång och trevlig pratstund om allt ifrån bilkrockar och folksam till ekonomi och hörapparater. Många visa ord blev sagda kan jag tala om, han är en klok man (det märks att han är min far, jag har fått bra gener ^^).

Annars har dagen för mig bestått i restriktionsenzymlab på biologin, råplugg inför religionsprovet, bevittnat hest mot folkgrupp (skidisar) på klassrådet och zumbat järnet! Instruktören sa till och med att hon tyckte jag var duktig och att jag borde "gästinstruera" någon låt nån gång. ^^ Alltid trevligt med lite bekräftelse, men vi får se vad som händer. ;)

Nu ska jag kanske plugga lite mer... eller inte. Fy vilket långt inlägg det blev, all cred till dig som orkade läsa hela, det var ju trots allt inte särskilt intressant...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar