torsdag 30 juni 2011

Man måste bara våga följa sina drömmar

Ikväll har jag sänt iväg mitt manus för tryckning hos Recito förlag, så nu ska de bara skicka kontraktet som ska skrivas på och sedan börjar projektet med formgivning och distribution. Jag bestämde mig för att trycka 100 exemplar till att börja med för att se hur bra den säljer. Men eftersom det viktigaste för mig inte på något sätt är att tjäna pengar så har jag gjort så att jag inte kommer att ta ut någon vinst, för att boken ska bli så billig som möjligt att köpa.

Är du intresserad av att köpa min sagobok så kan du skicka mig din e-postadress så kan jag kontakta dig om när och hur man beställer den. :) Jag kommer såklart också att skriva här på bloggen hur man gör, när den tiden kommer. Det borde inte dröja särskilt länge, jag skulle uppskatta att den är färdigtryckt omkring slutet på juli.

Det hela känns fantastiskt spännande! Har jag sagt att boken även kommer att ställas ut på Sveriges största bokmässa? Den går av stapeln i Göteborg i september och det ska bli riktigt spännande att besöka den och passa på att marknadsföra min bok. Allting går bara man vill, man måste bara våga följa sina drömmar.

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅH nice Elin!! Jag är så stolt över dig!

    SvaraRadera
  2. Ja!! Elin, vi måste snacka om bokmässan! Jag vill följa med!! :D

    SvaraRadera