lördag 11 december 2010

Får jag bara lov att klaga lite

Jag brukar ha mellan 20-40 läsare varje dag. Det är kanske inte mycket för att vara en blogg men ändå imponerande att så många vill ta del av mitt inte så hemskt intressanta liv. Men av alla dessa, vi säger 30, läsare så tycker jag att det borde finnas lite fler som vill kommentera. Några rader ibland tycker jag inte är mycket begärt. Om inte annat så skulle det göra mitt liv en smula rikare. ^^ Jag vill gärna höra vad ni tycker, och om ni inte tycker nåt så kan ni ju ge exempel på vad jag ska skriva så att ni kan tycka något. Haha, det låter helt desperat det här, men jag lovar, det är det inte. Bara en liten uppmaning till dig som har lite tid över. All my love. 


För övrigt så är jag nu tillbaka i mitt hemland: Forsnäs. Där snön, friden och ljuva familjen finns. Imorgon ska jag och mamma ha en tjejdag eftersom pappa och Albin drar till Skellefteå för att se hockey (igen). Vi ska julpynta lite mer, åka in till Sorsele och "shoppa" och kanske baka lite så att julstämningen infinner sig. Sedan ska jag nog hinna med att slå in lite julklappar också innan jag måste ta itu med den stora högen historia-artiklar som jag måste ha läst innan måndag. Typ över 50 sidor, tack Ronny... stort tack. Lite stickning på det och vi har min helg i ett nötskal. Låter det bra? Det låter i alla fall som jag.

3 kommentarer:

  1. Jag vil bara säga att jag fullkomligen ÄLSKAR din nya design! Helt underbar.♥ Tänk om jag hade orken att ändra design då och då. Men det har jag inte. Så folk får vänja sig vid att jag ofta inte ändrar något, mer än headern en gång per år kanske. haha! Ha det bäst, du gör mig så glad! ♥ Du har för övrigt många fler läsare än jag... kram!

    SvaraRadera
  2. Jag saknar dig min vackra syster!
    Önskar jag kunde spenderat helgen med dig och mor! Hoppas ni hade det supermysigt <3
    SNART SES VI!
    Puss & Kram

    SvaraRadera
  3. Haha jo men nog kan man skriva några rader lite nu och då! Men då man har ett jobb som jag, så är man ute på vägen 8 dagar av 10 typ, utan internet :P så det går inte så vidare bra att kommentera ibland ;)
    Men nu har jag snart jullov, så då kan jag kommentera :D
    Kraam på dig!

    SvaraRadera