onsdag 1 december 2010

Pennybridge

Har precis kommit in efter en lång promenad med syster på tråden. Så långt borta, men ändå så nära <3 Jag älskar verkligen telefoner. Det blev ett riktigt bra samtal som mest handlade om hennes försök att övertala mig att flytta till Örebro i höst. Och jag måste erkänna att det alternativet nu känns mer lockande än innan! Det skulle vara så roligt att flytta till en större stad och bara få börja om på nytt, skapa mig ett liv precis som jag vill ha det. Och framför allt skulle jag få vara nära min syster och få göra sånt som systrar gör tillsammans. ^^ Vilken lycka det skulle vara!



Men det är fortfarande ett stort kanske och som vanligt så finns det för och nackdelar med allt och som vanligt så är det ett svårt beslut som måste tas. Men jag har ju fortfarande lite tid på mig.

För övrigt så hade vi lite knep och knåp på engelskan idag då vi bland annat skulle översätta engelska ord till svenska städer. Vet du vad Clevervillage är? Bay of Eagleshield? Healthyeast? Livelongtime?

Bara att gissa! Ni kan säkert lista ut det. Om inte, så kan jag avslöja det nån annan dag. Pennybridge borde inte vara så svårt i alla fall. ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, galet nöjd jag ser ut på den bilden! :P

    SvaraRadera
  2. Ja pennybridge borde vara örebro :D Men de andra var lite klurigare...men bay of eagleshild= örnskölssvik livelongtime=Borlänge healtyeast=östersund. Jag kom på alla (med LITE hjälp)

    SvaraRadera