måndag 20 december 2010

När du hittar det, se till att kämpa för det

Har precis haft en powerwalk med min syster! Och då menar jag inte powerwalk som i att det var mycket kraft i promenaden, nej jag menar att jag fick mycket energi av att prata med Lina i telefon - samtidigt som promenaden. Snart får jag träffa henne igen.

Höll dessutom världens bästa tal på svenska C idag. Eller, ja... världens bästa var det kanske inte, men ett av mina bästa i alla fall ^^ Argumenterade om varför man inte bör göra abort. Sjukt intressant ämne, jag tycker att alldeles för många är för hastiga på att godkänna abort. Man borde åtminstone höra på mitt tal innan man bestämmer sig ;)

Nu är det slut på Svenska C och det sörjer vi, för det var nog den roligaste kursen jag har gått på gymnasiet! Sjukt vad jag älskar svenska alltså, det är verkligen min grej! Är så glad att jag hittat något som jag älskar och som jag är bra på, det borde alla få göra - hitta sitt kall alltså.

3 kommentarer:

  1. Va bra att du hittat nått du älskar och är bra på. Många har svårt att säga vad de är bra på, eller hitta nått de verkligen gillar. Men jag är nog lite som du jag vet vad jag gillar och har en aning om vad mitt kall är.

    SvaraRadera
  2. Du rockade ju sönder ditt tal!!!!!

    SvaraRadera
  3. Haha, kul att du tycker det Johanna! :D Du rockade också!!

    SvaraRadera