måndag 5 september 2011

Vardagen börjar komma ikapp

Hej igen världen. Nu är det så att jag har börjat komma igång på riktigt med det jag har företagit mig denna höst. Bibelskolan är helt fantastiskt, jag hade inte kunnat önska mig bättre klasskompisar och jag och Johanna har inte börjat döda varandra ännu. Ska jag vara helt ärlig så går det mycket bättre än jag hade hoppats på att bo tillsammans med henne. Vi känns som de allra bästa vänner och har mer roligt än tråkigt med varandra. Lägenhetslivet i Jönköping är på topp alltså.

Dessutom har jag redan hunnit få två extrajobb som båda känns riktigt utmanande och spännande. Ett är som översättare åt ett tyskt företag (jag har skrivit mer om det här) och ett har jag knappt börjat på än, men jag hade min första kursdag idag. Det är i alla fall ett jobb som mötesbokare åt ett företag som säljer rengöringsmaskiner. Spännande va? ;) Det är i alla fall jobb och jag ser fram emot att göra något annat än att vara vårdbiträde. Och lite nya erfarenheter på CV:t är ju aldrig fel det heller.

Livet leker alltså och jag har fullt upp mest hela tiden, men jag hoppas att jag ändå ska kunna dela med mig lite av mitt liv här på bloggen så att ni som inte har någon större lust att ringa mig kan läsa istället. :P Annars finns jag som vanligt att nå på mobilen, facebook eller här via bloggen. Jag har faktiskt inte glömt er och det vore mer än trevligt att få ett samtal någon gång nu och då.

Jag är ju trots allt bara samma gamla Elin. Glad, trevlig och en hemskt bra samtalspartner. ^^
KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar